Nye moderne tomannsboliger

Landlig og barnevennlig like utenfor Ski sentrum!

 

Meld interesse

Om boligene

Eget vaskerom

Eget vaskerom

Smarthus-pakke fra Kardia Smart

Smarthus-pakke fra Kardia Smart

3 soverom

3 soverom

2 bad

2 bad

BRA 122 kvm

BRA 122 kvm

Pris fra 5 500 000,-

Pris fra 5 500 000,-

Overtakelse Q1 2020

Overtakelse Q1 2020

Biloppstillingssplass

Biloppstillingssplass

Området

Kråkstadveien 64 ligger på Tandbergløkka, et veletablert og tilbaketrukket område kun fem minutter fra Ski sentrum. Området er omgitt av store grøntarealer som byr på fine turmuligheter året rundt og gode skiforhold i periodene med nok snø. Kråkstadveien 64 ligger mellom Ski sentrum og Kråkstad sentrum med kort avstand til begge områdene. Til ski sentrum tar det ca. fem minutter med bil. Her finner du blant annet Ski Storsenter med hele 145 butikker og spisesteder, i tillegg til kino, hotell, bibliotek og lege- og tannlegesenter.

Ski og Kråkstad sin sentrale beliggenhet innebærer kort avstand til Oslo. Fra Ski stasjon er det et godt tilbud av offentlig transport med hyppige avganger, spesielt til Oslo. Med utbygging av Follobanen vil reisetiden til Oslo reduseres til kun 11 minutter fra Ski. Fra Ski bussterminal går det også en rekke lokale og regionale bussruter, det samme gjør flybussen til Gardermoen.

Barna fra Tandbergløkka går på Ski skole, som ligger kun 5 minutter med bil unna eller 10 minutter med buss. Ski kommune er tidligere kåret til landets beste oppvekstkommune og har et meget godt og variert fritidstilbud til barn og unge. Ski idrettspark er en arena for aktiviteter som blant annet fotball, håndball, ishockey, friidrett, tennis, ballbinge og klatrevegg.

Kontaktpersoner


Anders Winther

Leder Nybygg
Mob: 97 97 96 96
E-post: aw@bnbolig.no


Sondre Lien

Eiendomsmeglerfullmektig
Mob: 45 91 95 79
E-post: sl@bnbolig.no

Kart